Προφίλ Επισκεπτών

Η eCommerce Expo είναι κύρια Εμπορική Έκθεση & Συνέδριο

Η eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018 είναι μια εμπορική έκθεση που υποστηρίζεται από ένα κύριο παράλληλο συνέδριο και άλλες περιφερικές εκδηλώσεις.

Ο σκοπός της, όπως συμβαίνει σε όλες τις εμπορικές εκθέσεις, είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων από τους εκθέτες σε επιχειρηματίες που επισκέπτονται την εκδήλωση, αναζητώντας λύσεις και συνεργάτες.

Η επιτυχία κάθε εμπορικής έκθεσης εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο οι επισκέπτες βρίσκουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αναζητούν και οι εκθέτες έχουν την επιθυμητή απόδοση στην επένδυση τους.

Σε σύγκριση με άλλα γεγονότα (συνέδρια, workshops, εταιρικές παρουσιάσεις), οι εμπορικές εκθέσεις παρέχουν στους εκθέτες άμεσα αποτελέσματα μέσω προσωπικών επαφών που γίνονται με τους επισκέπτες δυνητικούς πελάτες που προσέρχονται με σκοπό να γνωρίσουν τους εκθέτες και να λάβουν προσφορές για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Οι επισκέπτες της έκθεσης: δυο κύρια κοινά

Επιχειρήσεις από διάφορους οικονομικούς κλάδους

Επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την παρουσία τους στο Διαδίκτυο, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως: ηλεκτρονικά καταστήματα, εξαγωγικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις, κλπ.

Επαγγελματίες της αγοράς του web

Η εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των εταιρειών παροχής υπηρεσιών παρουσίας στο διαδίκτυο είναι πάντα χώρος συνάντησης για την ιδία την αγορά που την επισκέπτετε για να ενημερωθεί για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Επισκέπτες ανά κλάδο

Λιανική

Τουρισμός

Εξαγωγείς

Μ.Μ.Ε.

Μεταφορές

Άλλο

Επισκέπτες ανά τίτλο εργασίας

Υπεύθυνοι Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Δημοσιογράφοι

Πάροχοι Υπηρεσιών Ηλ. Εμπορίου

Εμπορικοί Διευθυντές

Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων

IT-Developers

 

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions +30 210 9245577 or info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!